Domov

panorama6
156b7e7606ee

ZAKAJ POSTATI  ČLAN

Smo aktivna skupnost obiskovacev planin in narave, ki si želi v vseh letnih časih in razmerah odgovorno spoznavati naravo, gojiti planinstvo, izlete v gore, pa tudi na območja večnega snega in ledenikov, hojo s krpljami, turno smučanje, alpinizem v vseh razmerah, plezanje preko zaledenelih slapov ... pri tem pa zanamcem ohraniti prvobitno planinsko pokrajino.

IZPOSOJA OPREME

IZOBRAŽEVANJA

Organiziranje gorniških izletov in pohodov, različnih prireditev, predavanj in izobraževalnih akcij je osnovna dejavnost našega društva. V letu 2020 smo vam pripravili pestro izbiro dogodkov in izletov. Tudi na izobraževanje nismo pozabili. Usposobili se boste lahko za varno hojo po gorah in pridobili ustrezna znanja za vodenje izletov.
Vabimo vas, da postanete del gorske narave tudi vi in se pridružite veliki družini 60.000 članov, ki podpira planinsko infrastrukturo. Postanite član Planinske zveze Slovenije in uživajte v ugodnostih, kot so cenejše prenočevanje v planinskih kočah, cenejši nakup planinske opreme v izbranih trgovinah, popust pri nakupu planinske literature in vozovnic ter nezgodno zavarovanje.

NOVICE PD