Inkluzijski pohod Skupaj v hribe ZA Planinski dom na Treh kraljih

V okviru inkluzijskega pohoda “Skupaj v hribe za Planinski dom na Treh kraljih” vas vabimo na srečanje, ki bo potekalo v soboto, 22. junija 2024, pri Planinskem domu na Treh kraljih. Ob prijetnem druženju in pestrem programu, ki ga bomo pripravili skupaj z Odborom inPlaninec, se bomo dodatno seznanili s pomembnostjo vključevanja invalidov v naše dejavnosti ter kako pomembno je sodelovanje med različnimi organizacijami in prostovoljci. Planinci invalidi bodo s planinskim pohodom in prostovoljnimi prispevki izkazali podporo gradnji našega Planinskega doma, ki bo zgrajen tako, da bo dostopen za invalide. Srečanje je odlična priložnost, da se povežemo, delimo izkušnje in izkažemo medsebojno podporo.
POT 1: za dobro pripravljene pohodnike. Odhod je ob 8.30 uri v Šmartnem na Pohorju. Pot nas bo vodila do Treh kraljev.
POT 2: za pohodnike. Zberemo se ob 9.30 uri na parkirnem prostoru pod planinskim domom na Osankarici (1193 m). Do Treh kraljev se bomo podali mimo Črnega jezera.
POT 3: za invalidske vozičke in manj pripravljene pohodnike. Zberemo se ob 9.30 na parkirnem prostoru pod planinskim domom na Osankarici (1193 m). Pot se prva 2 km zmerno dviguje, nato je nekaj razgibane ravnine in zadnjih 500 m se spuščamo.
Prijavite se lahko kot pohodnik ali kot prostovoljec na poti ali kot prostovoljec na dogodku.
Prijave in dodatne informacije pri planinski vodnici: Ivana Leskovar, 041-834-645.

Vljudno vabljeni!

Planinsko društvo Slovenska Bistrica